EKTE HOLDER DEN RØDE TRÅD I KORT SNOR

 

EKTE design studio fokuserer på kunden og de behov der er i forbindelse med visuel identitet, design af web, fotografering, konceptudvikling, styling, tekst skrivning og fremtidens tendenser. 

EKTE design studio lytter til kundens behov, omformer ordene til det visuelle udtryk, der så kommer til at fungere som en magnet til de rette modtagere. 

EKTE design studios grundlæggende værdier er autencitet, vægt på det naturlige og at finde ind til kernen af et produkt eller firma. Der arbejdes altid med signalværdier og konceptudvikling inden projektstart. På den måde holdes den vigtige røde tråd i kort snor.

EKTE design studio samarbejder med nogle af de dygtigste indenfor marketing, annoncering, tekst, video produktion og styling, og derfor kan vi tilbyde all-round løsninger for din branding af dit firma eller produkter. Læs om vores samarbejdspartnere her.

BAG OM EKTE 

EKTE design studio er startet af grafisk designer og fotograf Diana Lovring, og har base i det smukke Silkeborg. Med mere en 20 års erfaring indenfor den kreativ branche, har Diana Lovring en god og stærk sans for farver, komposition og at skabe professionelle visuelle platforme online og til tryk. 

Diana Lovring har et svendebrev som skiltemaler, er uddannet grafisk formidler fra Aalborg og har en BA (Hons) Photography fra Bournemouth University, England. 

Diana Lovring bor lidt udenfor Silkeborg med sin mand og søn, og inspiration finder hun i roen fra naturen, eller når hun arbejder med blomster. På www.dianalovring.dk kan du se hendes fotos af natur, blomster og rejser, og det er også herinde du kan tilmelde dig hendes workshops og retreats.

EKTE design studio v/ Diana Lovrig